Om KiKKu

Hej læsere, potentielle købere og andre skattejægere

KiKKu er en lille virksomhed, der er udsprunget af en årelang tingfinder-trang og stor kærlighed til kunsten.  Faktisk er virksomheden så lille, som en virksomhed kan være. Den består af mig. Sune. Ved lejlighed vil jeg skrive mere om mig selv. Navnet KiKKu er en sammenføjning af ordene Kitsch, Kunst og Kuriositeter.

I starten vil fokus i webshoppen være på grafik, særligt dansk grafik, såsom litografier, silketryk m.m. Hen ad vejen vil både det kitschede og kuriøse komme til at fylde mere. Fra vintage fyldepenne, galanterivarer, reklame- og filmplakater, førsteudgaver af diverse forfattere, maritime effekter, legetøj til etnografica og alskens unika. Den røde tråd vil være det spøjse, interessante, æstetiske og alt, der har en god historie. Den gode historie ligger mig meget på sinde. Faktisk lige så meget som genbrugstanken. 

Men! 

Som sagt vil det være litografier og deslige, der vil være at finde på shoppen for nuværende. Særligt efterkrigsperioden og op til årtusindskiftet vil være bredt repræsenteret. 

Skriv endelig til mig på kikku_dk@hotmail.com eller 26923844, hvis du har spørgsmål eller forespørgelser

De varmeste hilsner fra Sune.